Kontakty

TRAMIER ROCAREL červené "bag in box" 5 litrů

TRAMIER ROCAREL červené "bag in box" 5 litrů

TRAMIER ROCAREL červené "bag in box" 5 litrů

Vaše cena včetně DPH 550,00 Kč 454,55 Kč bez DPH 21% Kód: i000073
ks  

Chystáte se na dovolenou k moři, na hory, chalupu či jiný pobyt mimo domov? Čekáte větší společnost a nechcete se tahat s těžkými láhvemi vína? Pro tento účel jsme pro Vás připravili novinku v našem sortimentu: 5 l balení vína formou Bag in Box. Balení vína systémem "bag in box" představuje moderní trend balení, skladování a přepravy kvalitních vín. Balící systém je tvořen dvojitým flexibilním vakem který chrání a zároveň konzervuje obsah. Uzávěr umožňuje snadné vypouštění (nalévání) vína. Celý vak je uložen v kartónu pro snadnou manipulaci a fixaci uzávěru při nálevání. Uzávěr zabraňuje pronikání vzduchu dovnitř, což umožňuje zaručit stejnou kvalitu vína po dobu 3 měsíců od data prvního otevření.
Toto červené víno nabízí snadné pití  a stálou kvalitu ročníků.
Charakter: má ovocnou chuť, dobrou strukturu s velmi jemnou kyselinku, ovocnou vůni a příjemný konec. Díky svému potenciálu k uskladnění, může toto víno být až 10 let v dobrém sklepě, a získá mnohem více strukturovanosti a komplexnější aroma, které ještě zvyšuje jeho kvalitu.
Doporučujeme:  Nejlepší je při teplotě 16-18 °, vhodné k různým lahůdkám, masům a sýrům.
Suché

u3Deci.cz » Eshop » Vína podle oblasti » Francie » Vinařství Maison L. Tramier et Fils (Burgundsko) » TRAMIER ROCAREL červené "bag in box" 5 litrů

Potvrzení plnoletosti.

Omlouváme se za toto vyrušení a zdržení, ale musíme se vás zeptat. Vstupujete na stránky obsahující alkoholické nápoje. Ze zákona je přístup k těmto produktům podmíněn vaší plnoletostí.

Souhlasem potvrzujete, že je vám víc jak 18 let.

(a nebojte, toto oznámení vám po vašem souhlasu zobrazíme zase až za rok)

souhlasím   odejít